06

Sep 2017


auteur: DemeeterR

Hieronder vind je de brief die Robin aan al zijn patiënten schreef en waarin hij zijn vervanging toelicht


Beste patiënt, 

Je zou het misschien niet denken maar de afgelopen 15 jaar heb ik ongelofelijk veel van jou geleerd. Je hebt mij je lijf en leden toevertrouwd. Ik heb naar je geluisterd, je onderzocht en behandeld. We hebben samen gezocht naar waar jij je het best bij voelt. Kortom, ik heb enorm veel kennis en ervaring geput uit onze ‘samenwerking’. En daar wil ik je eerst en vooral uit de grond van mijn hart voor bedanken.

Wie mij een beetje kent, weet ook dat ik van verandering houd. Dat een jaar, wat mij betreft, uit 365 kansen bestaat. Kansen om bij te leren, om mijn kijk te verbreden en om af en toe eens een nieuwe weg in te slaan. In mijn geval zijn dat twee nieuwe wegen. Eentje die leidt naar een spiksplinternieuw multidisciplinair gezondheidscentrum dat ik met Barbara uitbouw. Een tweede naar de verdere ontwikkeling van een Academy voor nascholing, die ik 2 jaar geleden oprichtte.

De reis langs beide wegen is mooi maar natuurlijk niet zonder obstakels. Daarom heb ik beslist om er de tijd voor te nemen. Om ze zo goed mogelijk uit te stippelen, onderweg te genieten en heelhuids mijn bestemmingen te bereiken. De komende periode zal ik dan ook even geen bijkomende afspraken inplannen en mijn aanwezigheid in de praktijk geleidelijk aan afbouwen.

Betekent dat dat je niet meer in de praktijk terecht kan? In geen geval. Je kan nog altijd een afspraak maken bij Barbara en Seppe en sinds kort ook bij mijn vervanger: Jonathan Tresignie.

“Ja, maar die kent mij niet”, hoor ik je denken. Wel, beter dan je denkt. Jonathan en ik nemen immers ruim de tijd om je dossier te bespreken zodat hij perfect op de hoogte is. Wil je ook zelf nog extra informatie meegeven, dan kan dat altijd bij het online inplannen van je afspraak in het veld “reden consultatie”. Op die manier ben je gegarandeerd in goede handen. Dat is en blijft voor mij de hoofdzaak.

Ik wens je het allerbeste, veel succes in alles wat je onderneemt en bovenal… een goede gezondheid.

Graag tot binnenkort

Robin Demeeter

0476785406


Wie is JONATHAN TRESIGNIE - Jonathan Tresignie studeerde af als Master in de Kinesitherapie & Revalidatiewetenschappen in 2009 aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Aansluitend combineerde hij zijn studie osteopathie met een doctoraat in de medische wetenschappen. Hij behaalde de titel Doctor in Life Sciences and Medicine in mei 2014 aan de VUB en in juli 2014 studeerde hij af als osteopaat aan het Collège Belge d’Ostéopathie (CBO). Vandaag combineert Jonathan zijn praktijk osteopathie met zijn job als professor aan de VUB waar hij instaat voor een groot deel van de lessen anatomie aan de faculteit Kinesitherapie & Lichamelijke opvoeding en aan de faculteit Geneeskunde & Farmacie.

AFSPRAAK MAKEN BIJ JONATHAN

 

Pagina delen: